MAESTRO 2K PU - LLAK PARKETI/ GJYSËM MAT

PËRSHKRIM I PRODUKTIT

  • llak dy komponentësh i pa ngjyrë i përpunuar në përmbajtje të lidhësave poliuretane në tretësa organik dhe aditiveve speciale
  • dallohet për nga fortësia e lartë, afatit të gjatë të qëndrueshmërisë, rezistent ndaj gërvishtjeve dhe kimikateve të buta
  • shkëlqim i mëndafshtë (60-80%) dhe plotësi e filmit
  • për mbrojtjen dhe zbukurimin e parketit dhe shtresave tjera te drurit
  • nuk duhet të tretet
  • tek aplikimi i shtresës së fundit përzierjes duhet shtuar deri 10% të Maestro ngadalsuesit

MBULIMI

rreth 10 m²/l në një shtresë

PAKETIMI

Kompleti për: 15 m2 / 30 m2

Ambalazhi i veçantë: 1 l / 4 l / 10 l