MAESTRO 2K PU - LLAK PARKETI/ ME SHKËLQIM

PËRSHKRIM I PRODUKTIT

  • llak dy komponentësh i pa ngjyrë i përpunuar në përmbajtje të lidhësave poliuretane në tretësa organik
  • dallohet për nga fortësia e lartë, afatit të gjatë të qëndrueshmërisë, rezistent ndaj gërvishtjeve dhe kimikateve të buta
  • shkëlqim i lartë (98-100%) dhe plotësi e filmit
  • për mbrojtjen dhe zbukurimin e parketit dhe shtresave tjera te drurit
  • nuk duhet të tretet

PAKETIMI

Kompleti për: 10 m2 / 20 m2

Ambalazhi i veçantë: 1 l / 2.5 l / 4 l / 10 l