MAESTRO - GJEL PËR FUGA

PËRSHKRIM I PRODUKTIT

  • lyerës një komponentësh me përmbajtje të lidhësve të modifikuar të kualitetit të lartë për mbushjen e poreve dhe defekteve në sipëfaqe të drurit.
  • shtresa nivelizuese para aplikimit të shtresës përfundimtare të Maestro llakut për parket parandalon(zvoglon)ndrrimin e ngjyrës së drurit pas përfundimit të llakimit.
  • shkëlqimi i mëndafshtë dhe plotësia e filmit rrit rezistencen ndaj gërrvishtjeve dhe i jep pamje më të pasur sipërfaqes së llakuar • nuk duhet të tretet
  • tharje e shpejtë (15-30 min
  • shtresa e tharë e gjelit nuk duhet gërryer
  • përshpejton punën e sistemit të mbrojtjes sipërfaqësore të parketit
  • mundëson aplikim të të gjithë sistemit të mbrojtjes së parketit brenda 2 ditëve

MBULIMI

0,05 - 0,06 kg/m2

PAKETIMI

1 l / 5 l / 10 l