Kontakti

Shqipëri / Kosovë / Maqedoni

Drejtor menaxhues


M: +377/44/135-441

E: bnuredini@chromos-svjetlost.com

JEP NJË PYETJE

Na dërgoni pyetjet në lidhje me gjithqka ju intereson nga programi ynë prodhues apo nëse keni ndonjë problem.

Ekspertët tanë me shumë vullnet do t´ju ndihmojnë dhe do të përgjigjen në pyetjet tuaja.

Për të dorëzuar formularin dhe konfirmimin e Google reCAPTCHA, duhet të aktivizoni cookie-t e marketingut duke përdorur "Menaxho Cookies".

Pajtohem që të dhënat e mia të ruajtjes përdoren herë pas here për qëllimin e dërgimit të buletineve dhe e-maileve të tjera promovuese. Unë e kuptoj se në çdo kohë mund të shkruaj në listën time të e-mailit në çdo kohë, të kërkoj qasje në të dhënat e mia dhe nëse dëshironi, modifikoni ose hiqni atë përgjithmonë nga databaza juaj.