AQUALUX - PRIMER BOJË PËR DRU

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Aqualux primer bojë për dru aplikohet si lyerës themelor në të gjitha llojet e drurit para përdorimit te Aqualux llakut. I krijuar nga rezinat akrilike të tretura në ujë të kualitetit të lartë dhe pigmenteve.

MBULIMI

8-10 m²/l

PAKETIMI:

0,75 l / 5 l 

NUANCAT

  • e bardhë

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE