AQUALUX SHABBY CHIC

PËRSHKRIM I PRODUKTIT

AQUALUX SHABBY CHIC është ngjyrë shkumës në bazë të polimerëve akrilik për dekorimin e sipërfaqeve të drurit dhe mobiljeve në „Shabby Chic“ pamjen.

APLIKIMI

Të përzihet mirë paa përdorimit.Të aplikohet në sipërfaqe të pastërt dhe të thatë, paraprakisht të grryer dhe pastruar nga pluhuri. Lyerësin duhet aplikuar në drejtime të ndryshme dhe trashësi të aplikimit, varësisht nga dëshira e pamjes përfundimtare, në një shtresë. Të lihet të thahet 1orë, pastaj butësisht të grryhen pjesët e dëshiruara, me letër grrithëse fine në mënyrë që të shihet shtresa themelore.

PROPOZIM PËR DEKORIM

Të zgjidhen dy nuanca të ndryshme të Aqualux Shabby Chic. Aplikoni nuancën e parë nëpër tërë sipërfaqen si shtresë që më vonë do të shihet. Pas që thahet, të aplikohet nuanca e dytë, aplikohet në drejtime të ndyshme dhe trashësi. Intervali brenda lyerjeve 1orë. Kur të jetë lyerësi i tharë, të grryhen pjesët e deshiruara të sipërfaqes(majat, pjesët e theksuara të mobiljeve) dhe më pas të mbrohet sipërfaqja me AQUALUX lazurë apo AQUALUX llakun. Pas përdorimit veglat të pastrohen me ujë.

KONSUM

0,1 l/m2.

PAKETIMI

0,2 l / 0,75 l

NUANCAT

  • dantella të bardha
  • gri mister
  • shampanjë mbretërore
  • u rrit pluhur
  • malahit gjelbër
  • yll bruz