FASENA DARK COOL

PËRSHKRIM I PRODUKTIT

Ngjyrë e jashtme disperzive e kualitetit të lartë për suva e punuar në bazë të lidhësve akrilik dhe silikon. Reflekton rrezatimin e rrezeve infra të kuqe të diellit duke ju falenderuar kombinimit të pigmenteve staile NIR dhe UV. Reflektimi i rrezeve infra të kuqe të diellit zvogëlon ngrohjen e sipërfaqes me të cilen mbahet stabiliteti tre dimensional i termo izolimit të produktit (vecanërisht pllakës izoluese EPS). Me veti rezistueshmërie ndaj ndikimeve atmosferike, alkalijeve, kripës dhe gazit industrial. Eshtë avull lëshuese, ujë rezistente dhe dritë rezistente.

MBULIMI

0,25-0,33 l/m² në dy shtresa.

TRETJA

Ujë i pastërt.

PAKETIMI

15 l

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE