AQUAFLOOR

PËRSHKRIM I PRODUKTIT

AQUAFLOOR është llak një komponentësh akriliko-poliuretani, në bazë uji, i pa ngjyrë i cili shërben për mbrojtje dhe zbukurim të parketit dhe mobiljeve tjera me ngarkesë të mesme. Dallohet për nga jetëgjatësia, qëndrueshmëri ndaj kimikateve të buta dhe qëndrueshmëria ndaj gërrvishtjeve.

MËNYRA E APLIKIMIT

Para aplikimit të llakut për parket duhet përgatitur bazën. Ajo duhet të jetë e thatë, e pastruar nga yndyrërat, papastërtive dhe e gërryer(më letër grrithëse nr.150). Pas grryerjes duhet larguar pluhurin. Para përdorimit duhet përzier mirë! Përzierjen duhet aplikuar me furçë apo me rul special në tri shtresa(tharja mes shtresave3- 4 orë)në parket të grryer dhe të pastërt. Llaku mund të aplikohet drejtpërdrejt në parket si shtresë e parë apo në shtresën  AQUAMAESTRO BAZË THEMELORE AKRILIKE PER LLAK PARKETI. Grryerja mes shtresave bëhet me letër grrithëse nr.320 apo më të imët. Hapësirën mund ta përdorni pas së paku 24-48 orëve pas aplikimit të shtresës së fundit të llakut, veglat pas përdorimit duhet menjëherë të pastrohen me ujë. Ambalazhin së bashku me llakun duhet mbyllur mirë.

SHPENZIMI

0,1 l/m2 për një shtresë.

PAKETIMI

1 l / 3 l

 

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE