AQUAMAESTRO 2K PU

PËRSHKRIM I PRODUKTIT

AQUAMAESTRO 2K PU llak parketi është llak dy komponentësh nga poliuretani në bazë uji, i pa ngjyrë i cili shërben për mbrojtje dhe zbukurim të parketit dhe sipërfaqeve tjera të drurit.

MBULIMI

3 m2/l në tri shtresa ( 0.3 l/m²).

PAKETIMI

Kompleti për: 18 m2

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE