ULTRA LAZURIT 3in1

PËRSHKRIM I PRODUKTIT

ULTRA LAZURIT 3in1 është një lyerje transparente mbrojtëse-dekorative për sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme prej druri.

PËRDORIMI

ULTRA LAZURIT 3in1 përdoret për dekorimin dhe mbrojtjen e druve të jashtme dhe të brendshme: dyer, roleta, fasada, papafingo, gardhe të ballkonit prej druri, panele muri dhe tavani etj. Formon një shtresë në sipërfaqe që mbron drurin nga myku dhe kërpudhat, rrezatimi UV dhe ndikimet e tjera të pafavorshme të motit, ndërsa dylli rrit rezistencën ndaj ujit të lyerjes. Nuancat ULTRA LAZURIT 3in1 mund të përzihen së bashku për të fituar nuancën e dëshiruar.

Lyerja e thatë për mbrojtje fungicide dhe insecticidale përmban 3-jodo-2-propinil butilkarbamat

MBULIMI

10-12 m2/l varësisht nga shkalla e përpunimit të drurit, absorbimi dhe mënyra e lyerjes.

HOLLUES

Nuk është e nevojshme të hollohet.

PAKETIMI

0,75 l / 2,5 l

NUANCAT

  • 21 umbra grey
  • 20 dusty grey
  • 03 bredh
  • 05 lisi
  • 06 pishe
  • 12 arrë

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE