ULTRATOP LASUR

PËRSHKRIM I PRODUKTIT

ULTRATOP LASUR është llak lazur shtresë trashë që përdoret për zbukurim, mbrojtje efikase dhe afatgjate të të gjitha llojeve të drurit të fortë dhe të butë. Për shkak të prezencës së UV filtrave paraqet inovacion në mbrojtjen e vazhdueshme të drurit nga kalbja. Sipërfaqes së drurit i jep pamje të plotë dhe njëkohësisht duke ruajtur dukshmërinë e strukturës së drurit në mënyrë të qartë. Prania e materieve ujë-rezistuese parandalon depërtimin e ujit në poret e drurit si dhe plasaritjet dhe fryrjen e drurit.

MBROJTJA E DRURIT

 • UV mbrojtje plotësuese
 • pamje e plotë e llakut
 • transparencë e lartë
 • materie ujë-rezistuese

MBULIMI

8-10 m²/l

PAKETIMI

0,75 l / 2,5 l / 4 l / 18 l

NUANCAT

 • 01 e bardhë
 • 02 i pangjyrë
 • 03 bredh
 • 04 ah
 • 05 lisi
 • 06 pishe
 • 07 larsh
 • 08 sofër
 • 09 dru tik
 • 10 e gjelbër
 • 11 ulliri
 • 12 arrë
 • 13 druri me dru
 • 14 dru zezak

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE