KEMOLUX - OSNOVNA ULJANA BOJA

PËRSHKRIM I PRODUKTIT

Lyerës alkid për dru i cili thahet në kontakt me ajrin i përpunuar në bazë të rezinave alkide dhe vajit.

PËRDORIMI

Kemolux lyerës themelor për dru shërben për mbrojtjen e konstruksioneve ndërtimore nga druri. Konstruksionet e reja duhet paraprakisht të impregnohen me impregnues për dru (ULTRA FIRNIS). Rekomandohet aplikimi me furçë në dy shtresa në hapësirë prej 24 h.Para aplikimit të lyerësit mbulues, ngjyrën vajore duhet grryer me kujdes. Për lyerës përfundimtar rekomandojmë Kemolux llak.

MBULIMI

10-12 m2/ l në një shtresë në sipërfaqe të lëmuar, me trashësi filmi të tharë prej 30 mikrometra.

PAKETIMI

0.75 l

TRETËSI

Tretës sintetik.

NUANCAT

  • ral 5010
  • ral 6005
  • ral 8011
  • e bardhë