KEMOLUX - PRIMER AJROSËS-VENTILUES

PËRSHKRIM I PRODUKTIT

Kemolux primer alkid është boje moderne e cila thahet në kontakt me ajrin dhe mundëson tharjen(ajrosjen-ventilimin) e drurit, ndërkaq pengon drurin që të thithë lagështinë nga kondensimi apo precipitimet.

PËRDORIMI

Përdoret si primer ose si shtresë e ndërmjetme së bashku në sistem me bojërat zmalto sintetike Kemolux në mbrojtjen e mobilierive ndërtimore dhe gjësendeve tjera të drurit.

MBULIMI

10-12 m²/l në një shtresë në sipërfaqe të lëmuar dhe trashësi filmi të tharë prej 30 mikrona

PAKETIMI

0.75 l / 2.5 l / 18 l

NUANCAT

  • e bardhë