KEMOLUX universal anticorrosive primer

PËRSHKRIM I PRODUKTIT

KEMOLUX Përdoret si nënshtresë antikorrozive për mbrojtjen e sipërfaqeve metalike në prodhimin e makinave dhe veglave bujqësore, mjeteve lidhëse, pajisjeve industriale dhe prodhimeve tjera të industrisë së përpunimit të metalit dhe inxhinieri mekanike.

MBULIMI

10-11 m²/l në një shtresë në sipërfaqe të lëmuar dhe trashësi filmi të tharë prej 30 mikrona.

SISTEMI

SISTEMI / METAL: 1-2× Kemolux universal bojë + 2× Kemolux bojë zmalto /

PAKETIMI

0,20 l / 0,75 l / 2,5 l / 18 l

 

NUANCAT

  • e bardhë
  • gri
  • i kuq

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE