KEMOCEL bojë me tharje të shpejtë

PËRSHKRIM I PRODUKTIT

Kemocel bojë me tharje të shpejtë është bojë universale që shërben si lyerës përfundimtar për mbrojtjen dhe dekorimin e para së gjithash sipërfaqeve metalike por edhe atyre të drurit. Për shkak të vetive të veçanta antikorrozive mund të përdoret si lyerës përfundimtar antikorroziv. Dallohet për nga fortësia e madhe mekanike , tharje të shpejtë si dhe qëndrueshmërinë e mirë ndaj ndikimeve klimatike, kimikateve të buta dhe vajrave të makinave prodhuese.

PËRDORIMI

Përdoret për mbrojtje në industrinë e makinave bujqësore, prodhimeve në industrinë elektrike, mjeteve lidhëse, pajisjeve industriale dhe prodhimeve tjera të industrisë së përpunimit të metalit.

MBULIMI

12-14 m²/l në një shtresë në sipërfaqe të lëmuar dhe trashësi filmi të tharë prej 30 mikrona.

PAKETIMI

0,75 l / 2 l / 2,5 l / 10 l / 18 l

NUANCAT

 • ral 9006
 • mat e bardhë 418
 • argjend
 • L401 e bardhë
 • L434 e verdhe
 • L404 okër
 • L405 bojë kafe
 • L432 i kuq
 • L411 e gjelbër
 • L408 blu
 • L406 gri
 • L413 e zezë

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE