KEMOCEL bojë nitro

PËRSHKRIM I PRODUKTIT

Kemocel – bojë nitro është lyerës që ka përmbajtje të nitrocelulozës, rezina sintetike dhe tretësve organik.Karakterizohet me tharje të shpejtë, fortësi të madhe dhe veti të mira ngjitëse.

PËRDORIMI

Përdoret për mbrojtje dhe dekorim të prodhimeve metalike, prodhimeve në industrinë elektrike si dhe prodhimeve të punuara nga druri

MBULIMI

8-10 m²/l në një shtresë në sipërfaqe të lëmuar dhe trashësi filmi të tharë prej 30 mikrona.

SISTEMI

SISTEMI / DRU

Kemocel nitro bajc/ Kemocel primer nitro për gërryerje të thatë; Kemocel primer nitro bojë për dru/Kemocel bojë nitro

SISTEMI / METAL

Kemocel primer nitro për metale /Kemocel bojë nitro

PAKETIMI

0,75 l / 2,5 l / 18 l

NUANCAT

  • argjend
  • L401 e bardhë
  • L434 e verdhe
  • L404 okër
  • L405 bojë kafe
  • L432 i kuq
  • L411 e gjelbër
  • L408 blu
  • L406 gri
  • L413 e zezë

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE