KEMOLUX bojë zmalto

PËRSHKRIM I PRODUKTIT

Përdoret si shtresë përfundimtare për mbrojtjen e konstruksioneve të metalit, çelikut, drurit si dhe mureve.

MBULIMI

8-11 m²/l në një shtresë.

SISTEMI

SISTEMI / METAL
1. KEMOLUX AK bojë metali antikorrozive / KEMOLUX primer ajrosës / KEMOLUX primer nitro për metale
2. 2-3x KEMOLUX bojë zmalto sintetike

PAKETIMI

0,20 l / 0,75 l / 2,5 l / 18 l

 

NUANCAT

 • e bardhë 401
 • mat e bardhë 418
 • fildish 402
 • krem 403
 • e verdhe 434
 • të artë të verdhë 431
 • okër 404
 • bojë kafe 405
 • kafe e lehtë 440
 • portokall 415
 • i kuq 432
 • bordo 416
 • argjend
 • blu të lehta 435
 • BLU e erret 408
 • e gjelbër 411
 • jeshile të errët 436
 • gri 406
 • gri të errët 438
 • e zezë 413
 • mat e zezë 419

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE