KEMOLUX bojë zmalto për radiatorë

PËRSHKRIM I PRODUKTIT

KEMOLUX bojë zmalto sintetike për radiatorë thahet në kontakt me ajrin dhe ka veti mekanike të shkëlqyera, rezistente ndaj ndikimeve klimatike, vajrave dhe kimikateve.Shkëlqimi dhe ngjyra mbeten të pandryshuara për një kohë të gjatë. Termikisht stabile deri në 80°C(ngjyrat e lehta), përkatësisht 120°C(ngjyrat e thella).

PËRDORIMI

Përdoret si shtresë përfundimtare, mbrojtëse dhe zbukuruese për radiatorë.

MBULIMI

8-11 m2/l

PAKETIMI

0,20 l / 0,75 l / 2,5 l

NUANCAT

  • bojë kafe
  • e bardhë

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE