KEMOPOL PROTECT - BOJË PËR MURE TË BRENDSHME

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

KEMOPOL PROTECT është bojë disperzive me bazë uji e cila ka aftësi të mbrojtjes së mureve nga zhvillimi i mykut në sipërfaqe të lyer. PARANDALON PËRHAPJEN E MYKUT NË MURE.

PËRDORIMI

I dedikohet para së gjithash mbrojtjes dhe dekorimit të mureve dhe tavaneve në banjo, kuzhina, lavatore dhe hapësirave tjera të cilat janë të ekspozuara lagështisë së rritur të ajrit dhe kondensimit avullit.

MBULIMI

5-6 m²/l varësisht nga thithja dhe vrazhdësia e sipërfaqes.

PAKETIMI:

3 l / 6 l / 10 l / 15 l