TOP PREMIUM - BOJË DISPERZIVE

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Top Premium linja e produkteve është linja e ngjyrave të nuancuara paraprakisht. Duke iu falendëruar aplikimit të thjeshtë, Top Premium nuanca që do të zgjedhni do t´ju lirojë nga përgatitjet e gjata dhe do t´ju ndihmojë në përkushtimin për zbukurimin e shtëpisë tuaj.

MBULIMI

2.5 l/20 m² varësisht nga thithja dhe vrazhdësia e sipërfaqes.

PAKETIMI

2.5 l

NUANCAT

 • Limon veror
 • pjepër diskrete
 • portokalli e frymëzuar
 • mollë e shndritshme
 • fiku i ëmbël
 • kumbull magjepsës
 • rrushi joshës
 • gëlqere të qetë
 • kivi freskuese
 • shalqi hije
 • vanilje e gëzuar
 • cokollate