FINAL - SUVA AKRILIKE E IMËT - NGJYRË E BARDHË DHE BAZË NEUTRALE

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Final është suva shtresë hollë në bazë të lidhësve akrilike. Përdoret për përpunimin dekorativ të fasadave dhe sipërfaqeve të mureve të brendshme. Ka strukturë karakteristike uniforme të imët, është ujë-rezistues, rezistues ndaj rrezeve UV dhe kushteve atmosferike, si dhe me aditivet plotësuese që i ka është i mbrojtur nga myku dhe kërpudhat.

MBULIMI

AZG 1,0 mm – 1,5 kg/m2          AZR 1,5 mm – 2,1 kg/m2

AZG 1,5 mm – 2,2 kg/m2          AZR 2,0 mm – 2,5 kg/m2

AZG 2,0 mm  – 2,9 kg/m2         AZR 2,5 mm – 3,3 kg/m2

AZG 2,5 mm –  3,5 kg/m2

PAKETIMI

25 kg

NUANCAT